image
 |  4 2 Квітня 2018 | 17:21

На Волині до Великодня буде сухо, сонячно і тепло, - синоптик

Вже завтра вдень потепліє до +12+16.
Про це 02 квітня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.
Тиждень цей – особливий, передвеликодній і так приємно поділитися прогнозом погоди, який обіцяє просто синоптичну розкіш.
Лише завтра у східних областях атмосферний фронт організує дощі. І все!
Світлина від Наталки Діденко.Скрізь в Україні до кінця тижня, включно з Неділею, буде сухо, сонячно і тепло.
Температура підніматиметься у денні години до +15+22 градусів.
Опалення можна спокійно вимикати вже з середи.
3-го квітня вночі ще буде холодно, від 3 морозу до 3 тепла. На сході та півдні 2-5 тепла. Завтра вдень потепліє до +8+12, на Заході до +12+16, на Сході буде свіженько, +3+8 градусів.
У Києві вівторок буде без опадів, із сонечком. Найближчої ночі +1,+2 градуси, на околицях 0, -2 градуси. Завтра вдень потепліє до +10+12 градусів.
Надалі ще й ще теплішатиме і можна буде грітися, вбирати вітамін Д, нарешті змінити осоружні пуховики на пальто, почепити на носа темні окуляри, зробити інспекцію усій пилюці в хаті, повичісувати кота, поробити закупи до паски, не забути на тижні позбирати цибулиння, поблажливо реагувати на розбалансованих людей, прикрутити галас зовнішній і внутрішній, хай краще весняні пташки галасують - очікуються у столиці сонячні +14+18 градусів.
І так аж до Великодня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити