image
 |  4 2 Квітня 2018 | 15:32

На «Ягодині» викрили незаконну схему ввезення авто «на бляхах»

На Волині викрили схему незаконного ввезення в Україну транспортних засобів іноземної реєстрації. Зокрема, лише через митний перехід "Ягодин" провезли 131 автівку. Розслідування прикордонників спільно з співробітниками УСБУ у Волинській області тривало більше року. Правоохоронці встановили усіх членів протиправної групи. Зловмисники ввозили на територію України автомобілі польської і литовської реєстрації за підробленими контрольними талонами з відмітками ДПСУ і митниці про перетин кордону.
Про це повідомляє "12канал".
30 березня під час обшуків у семи приватних господарствах Любомльського району вилучили чотири транспортних засоби, 32 комплекти номерних знаків на автомобілі польської та української реєстрації, підроблені датоштампи прикордонних і митних органів. Також знайшли окремі елементи відтисків і штампів на українській і польській мовах, що використовувались для підробляння різних документів. Вилучили фальшиві печатки польських нотаріусів, більше тисячі бланків контрольних талонів, понад 60 польських свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, стільки ж пакетів документів на автомобілі. В тому числі, поліси страхування, та договори купівлі-продажу. Питання щодо додаткової кваліфікації дій усіх затриманих є відкритим.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити