image
 |  4 3 Квітня 2018 | 17:21

На Волині стартувала всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» (ВІДЕО)

Цього разу вона відбувається під гаслом: «Почуй світ!», адже волонтери мають на меті допомогти дітям з вадами слуху.
Про це 03 квітня 2018 року повідомляє сайт «ПАТ НСТУ ВРД».
[embed]https://youtu.be/u3knTEDF_Gs[/embed]
Студенти та учні, які стали волонтерами, збиратимуть кошти на вулицях міста, скриньки для пожертв стоятимуть також у торговельно-розважальних центрах.
В одному з волинських університетів  студенти-волонтери проведуть благодійний ярмарок солодощів, запланований також дводенний благодійний квест та фінальне мистецьке дійство.
За словами координаторів, зібрані волонтерами кошти передадуть обласній дитячій лікарні для придбання медичного обладнання, необхідного для діагностики та лікування вад слуху у дітей.
У нас на обліку в обласній дитячій лікарні перебуває біля 400 діток з вадами слуху, на облік ми ставимо діток з важким і середнім ступенем втрати слуху.  На сьогодні у нас не погано оснащена лікарня, але нам потрібен тимпаномтр,  і друге, ми зараз робимо операції з кохлеарної імплантації, а там є розхідні матеріали, є фрези, які потрібно міняти, а вони доволі дорогі, – каже лікар Валеріан Набухотний.
Акція триватиме з 2 по 22 квітня. Найяскравішим буде фінал акції. До  того наші волонтери збиратимуть кошти у скриньки, до нас долучаються і студенти, і учні шкіл. Минулого року акція відбувалася для діток з вадами зору, було закуплене обладнання в офтальмологічне відділення, минулого року у Волинській області було зібрано більше 146 тисяч гривень, – розповіла координаторка акції Ангеліна Дацюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити