image
 |  2 3 Квітня 2018 | 14:55

Порошенко має продати Roshen, – націоналісти

Націоналісти під АП вимагали від президента продати його корпорацію Roshen.
Про це 03 квітня 2018 року передає кореспондент сайту «UA1».
Учасники націоналістичного маршу проти олігархів при владі у складі ВО "Свобода", "ПС" і "Нацкорпусу" прийшли до АП із вимогою продажу президентом Петром Порошенком його корпорації Roshen.
Ми пам'ятаємо обіцянки Порошенка перед виборами: зупинити війну за три дні, продати Roshen тощо. Зараз продаються державні стратегічно важливі підприємства через корупцію, але Roshen так і не проданий – мовляв, іде війна, і це не на часі. А продавати стратегічні підприємства на часі?, – заявив один з лідерів маршу нардеп від ВО "Свобода" Андрій Ілєєнко.

Крім того, націоналісти висунули вимогу прийняття законів про деолігархізацію, зазначивши: саме від президента залежить позитивне голосування за них:
Коли потрібно, депутати із лікарняних виходять, прилітають із закордону і голосують. Ми передаємо звернення і реальні пропозиції президенту. Ми розуміємо, що олігархи власноруч не відмовляться від грошей і намагатимуться не допустити прийняття цих законів, але тепер вони не зможуть говорити, що не знають, що потрібно робити, аби розвивати країну.

Нагадаємо, що Порошенко не задекларував відпочинок на Мальдівах за півмільйона доларів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити