image
 |  0 3 Квітня 2018 | 14:01

Саакашвілі зібрався до Грузії займатися зміною влади

Екс-президент Грузії та екс-керівник Одеської ОДА Михайло Саакашвілі планує після виборів президента у республіці повернутися на батьківщину. У Грузії політик збирається боротися з нинішньою владою.
Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» із посиланням на відеозвернення Саакашвілі, поширене його грузинською партією «Єдиний національний рух».
«Сьогодні економічне становище в Грузії катастрофічне. Причина – в розгулі мафії, очолюваної Іванішвілі. Він робить те, що робив у Росії, за допомогою декількох банків обернув кожну грузинську сім'ю на боржників», – заявив Саакашвілі.

Політик також запевнив, що протягом останніх 6 років прибуток банків у Грузії зріс у 6 разів, сягнувши майже 1 мільярда ларі (420 мільйонів доларів).
«Ми покінчимо з цією мафією, після чого в першу чергу будуть підвищені пенсії і зарплати вчителям та поліцейським. Ми покінчимо з цією владою в цьому ж році, після президентських виборів»,
– висловив переконання Саакашвілі.

При цьому політик наголосив, що планує впритул зайнятися зміною влади в Грузії.
«Я обов'язково приїду до Грузії, і всі ці програми разом зі своєю командою буду особисто здійснювати. Я не залишу грузинський народ у біді», – сказав Саакашвілі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити