image
 |  0 5 Квітня 2018 | 16:26

САП і НАБУ завершили розслідування справи «рюкзаків Авакова»

Спеціалізована антикорупційна прокуратура й Національне антикорупційне бюро завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні проти сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра й колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря, підозрюваних у розкраданні коштів при закупівлі Міністерством внутрішніх справ рюкзаків для Нацгвардії.
Про це 05 квітня 2018 року сайту «Українські Новини» повідомив заступник керівника САП Володимир Кривенко.
З його слів, у четвер адвокати були сповіщені про завершення розслідування й можливості почати ознайомлення з матеріалами справи.
Після ознайомлення справу буде передано до суду.
Як повідомляли «Українські Новини», наприкінці жовтня 2017 року НАБУ й САП затримали сина Авакова й Чеботаря за підозрою в розкраданні грошей при закупівлі МВС рюкзаків для Нацгвардії.
Синові Авакова й Чеботарю повідомлено про підозру за ст. 191 (розкрадання коштів) Кримінального кодексу, зокрема в присвоєнні 14 млн гривень.
Як повідомляли «Українські Новини», у справі «рюкзаків Авакова» НАБУ затримало трьох: серед них екс-заступник міністра Чоботар.
22 грудня 2017 року суд скасував зобов'язання носіння електронного браслета для сина Авакова.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити