image
 |  2 6 Квітня 2018 | 14:56

В Устилузі запустили 4G від «Київстар»

Сьогодні хвиля швидкісного інтернету нового покоління накрила такі міста: Вінниця, Дніпро, Затока, Кароліно-Бугаз, Київ, Бориспіль (аеропорт), Кирилівка, Краковець, Львів, Одеса, Поляниця, Рава-Руська, Старовойтове, Тернопіль, Ужгород, Устилуг, Харків, Хмельницький, Чоп, Шегині, Ясіня.
Про це 06 квітня 2018 року повідомили у прес-службі «Київстару».
Хутчіше хапайте свої смартфони та вмикайте 4G (LTE)! Завантажуйте, стрімте, обмінюйтесь фото та чатьтесь на новій швидкості 4G.
Якщо не знаєте як налаштувати 4G на своєму девайсі, скористайтесь детальною інструкцією та насолоджуйтесь мобільним інтернетом четвертого покоління.
Наявність смартфона з 4G-модемом ще не гарантує доступу до швидкісного мобільного інтернету. Модем має підтримувати потрібний частотний діапазон — 2600 МГц і 1800 МГц. Ви можете перевірити свій апарат на сумісність із українськими мережами четвертого покоління, заглянувши в налаштування («відомості про смартфон») або вказавши модель у пошуковому рядку сайту gsmarena.com.
Більшість нових смартфонів преміального і середнього класу мають відповідний LTE-модем. Бюджетні моделі можуть постачатися без 4G, тому при виборі апаратів економ-класу звертайте увагу на їхні характеристики. Ви можете перевірити свій смартфон, використовуючи USSD-комбінацію – *245*5 #.
Ще одна умова для переходу на 4G – наявність відповідної сімки. Перевірте свою SIM-карту за допомогою USSD-комбінації – *245*4#.
P.S. Для тих хто ще не встиг обміняти звичайну SIM на USIM, це можна зробити швидко завдяки послузі Самостійна заміна SIM на 4G без відвідування наших офіційних магазинів.
Поспішайте, адже нові міста, в яких буде 4G від Київстар, вже на низькому старті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити