image
 |  2 7 Квітня 2018 | 15:14

Активіст обурюється сумнівним будівництвом луцького депутата біля Стиру

Активіст Gennady Khomutinkin повідомив у Facebook про апетити будівельної компанії  "Інвестор" стосовно забудови на Ковельській.
Про це пише видання "Під прицілом" із посиланням на допис активіста в мережі Фейсбук.
"Прогулянка по природоохоронній зоні Ковельська, 17. Що сказати, Козюра фореве. За останній місяць, чи тиждень, завезено до 17 камазів землі. Все це вивантажено за межами тої приватної ділянки, по якій зараз відкрите кримінальне провадження. На цьому тижні бачив один камаз.
До речі, стовпчиків, які там стояли, вже немає. Один лежить повалений. Тобто будівельний мусор, земля, невідомо звідки, вже лежить за межами приватної ділянки. До речі, камази їздили по дорозі, якої офіційно немає по документам.
Після свят думаю почнеться гаряча пора забудовників та тих, хто не байдужий до своєї землі. А Козюра ще той кацап, захоплює так потихеньку землю і буде відсовувати натуральні межі", – йдеться в повідомленні.


Нагадаємо: «Волинь.UA» уже розповідало про те, що на земельній ділянці по вулиці Ковельська, 17, яка належить до природоохоронної зони, помітна активність, яка може свідчити про можливу підготовку до будівельних робіт. Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив депутат Луцької міськради від ВО «Свобода» Богдан Вавринюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити