image
 |  7 8 Квітня 2018 | 17:12

Астронавт екіпажу «Аполлон-11» на детекторі брехні підтвердив існування НЛО

Астронавт Базз Олдрін, член екіпажу «Аполлон-11», який першим ступив на Місяць, на детекторі брехні підтвердив, що бачив прибульців.
Про це 08 квітня 2018 року повідомляє сайт «Свідок».
Базз Олдрін пройшов тест на детекторі брехні на предмет заяв про те, що він зіткнувся з інопланетянами. Випробування проводилися дослідниками Інституту біоакустичної біології в Олбані. Астронавтів на сучасному поліграфі перевіряли на питання, чи робили вони помилкові заяви про існування інопланетян.
Виявилося, що Олдрін робив – таким чином, його відповіді вказують на існування чужого життя в космосі. Він спостерігав ознаки позаземного життя під час історичних космічних місій.
88-річний астронавт Базз Олдрін нібито був свідком НЛО під час його польоту на Місяць, і «чужий» корабель був L-подібним.
Дослідження показало, що Олдрін впевнений, що бачив НЛО, але у нього не було логічного пояснення.
Незважаючи на те, що технологія, яка використовується для цих тестів, як і раніше, залишається секретною, експерти стверджують, що вона набагато ефективніша, ніж звичайні тести детекторів брехні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити