image
 |  4 8 Квітня 2018 | 12:11

Трамп закликав Китай «покласти край нечесній торгівлі»

Президент США Дональд Трамп закликав владу Китаю «покласти край нечесній торгівлі», відмовившись від торгівельних бар’єрів. Про це 08 квітня 2018 року повідомляє сайт «Європейська правда». Про це він написав у своїй сторінці на Twitter.
За 40 років у США не було торгового профіциту з Китаєм. Вони повинні покінчити з нечесною торгівлею, прибрати бар'єри і стягувати тільки взаємні мита. США втрачають $ 500 млрд на рік і втрачали мільярди на протязі десятиліть. Це не може тривати! - написав Трамп.
Нагадаємо, США підготувало нові мита на товари із Китаю, заявивши про протекціоністську політику Пекіну. У відповідь Китай підготував перелік заходів у відповідь, що торкнуться біля 40% американського імпорту. Зокрема, мита можуть бути підняті на продукти харчування, автомобілі та літаки. Торгівельний конфлікт між двома найбільшими економіками світу може стати найбільшим у новітній історії світу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити