image
 |  5 9 Квітня 2018 | 12:57

В Україні запрацювали нові покарання для водіїв

Спеціальні інспектори отримали чіткий механізм роботи з водіями, які ігноруть правила паркування авто. Закон про реформування сфери паркування транспортних засобів вступить у дію з 27 вересня 2018 року.
Як пише “НАРОДНА ПРАВДА” з посиланням на “Сьогодні”, українці, які полюбляють залишати свої автомобілі на проїжджій частині, пішохідних переходах, зупинках громадського транспорту тощо, будуть отримувати штрафи не від патрульної поліції, а від спеціальних інспекторів. Розмір стягнення становитиме від 255 до 1 700 гривень.
Інспектори залишатимуть спеціальний документ на лобовому склі автомобіля. Для цього вони будуть мати спеціальне технічне обладнання для фото- та відеофіксації правопорушення, які матимуть прив’язку до часу та місцевості. З метою оформлення штрафу інспектори будуть звертатися до єдиного реєстру транспортних засобів, щоб визначити власника автомобіля та притягнути його до відповідальності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити