image
 |  2 10 Квітня 2018 | 18:00

Луцький зоопарк показав поповнення патасів і лемурів (ФОТО)

Весна 2018-го потішила нас поповненням, причому одразу в кількох родинах, тепла погода дозволила представити потомство тим відвідувачам, які прийшли до нас у минулі вихідні.
Про це 10 квітня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомило керівництво Луцького зоопарку.
Світлина від Луцький Зоопарк.По-перше, 8 квітня перший місяць життя відзначило маля патасів (або мавп-гусарів). Оскільки його статі ми наразі не маємо змоги визначити, імені дитинча ще не має. Почувається воно чудово, а батьки всіма способами намагаються догодити первістку.
Світлина від Луцький Зоопарк.По-друге, грілося на сонечку і дитя мадагаскарських лемурів. Воно з'явилося на світ менше місяця тому, 15 березня. І міцно тримаючись за мамину шерсть та «подорожуючи» її тілом, знаходить собі і тепло, і їжу.
До слова, обидва види тварин дуже примхливі. Тож поява потомства у неволі - дійсно важлива подія. Народжують і патаси, і лемури зазвичай по одному малятку. Мавпи виношують плід орієнтовно 170 днів, лемури - 130.
Тому, запрошуючи вас на гостину до зоопарку, вкотре просимо тішитися потомством разом із нами - АЛЕ лише спостерігати за тваринками. Не наражайте їх на небезпеку годуванням. Вони можуть споживати лише свою їжу. І навіть одне-єдине печиво може стати смертельною отрутою як для дорослих, так і для малих особин.
Бережімо колекцію Луцького зоопарку - найкомфортнішого місця відпочинку на природі у межах міста - разом! Бо лише спільні зусилля - вкотре наголошуємо - дають гарний результат!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити