image
 |  2 10 Квітня 2018 | 14:23

«Потяг чотирьох столиць»: українцям обіцяють новий залізничний маршрут до Латвії через Білорусь та Литву

Ціна квитка в купейному вагоні становитиме близько 59 євро.
Про це 10 квітня 2018 року повідомляє сайт «112.ua».
У Міністерстві інфраструктури України анонсували запуск нового залізничного маршруту з Києва до Риги через Мінськ та Вільнюс. Про це повідомив в Facebook заступник міністра Юрій Лавренюк.
За його словами, тарифна рада МІУ внесла зміни в тарифи на перевезення пасажирів та багажу в міжнародному сполученні, підписано відповідний наказ і спрямовано на держреєстрацію до Мін'юсту.
УЗ вже закупила 28 нових пасажирських вагонів у Крюківського вагонобудівного заводу, які найближчим часом курсуватимуть у напрямку Київ — Мінськ — Вільнюс — Рига. Вартість квитка купейним вагоном до Риги становитиме близько 1855 грн (59 євро), - повідомив чиновник.

Відзначимо, в Міністерстві інфраструктури спочатку планували запуск «потяга п'яти столиць» - до Таллінна. Передбачалося, що пряме залізничне сполучення між Києвом, Мінськом, Вільнюсом, Ригою і Таллінном буде встановлено до кінця 2017 року. Про це заявляв міністр інфраструктури Володимир Омелян, прогнозуючи популярність цього маршруту серед пасажирів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити