image
 |  4 10 Квітня 2018 | 15:19

У Володимирі-Волинському припинили діяльність незаконного грального закладу

Володимир-Волинська місцева прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного заняття гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 203-2 КК України).
Про це 10 квітня 2018 року повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Сьогодні, 10 квітня 2018 року, прокурори спільно з працівниками Управління захисту економіки у Волинській області та Володимир-Волинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області провели санкціонований судом обшук у гральному закладі у Володимирі-Волинському.
У ході обшуку виявлено та вилучено 32 системних блоки, 32 монітори, 5 роутерів, понад 100 зчитувальних карток та інше електрообладнання, за допомогою якого клієнтам незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу.
Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. У провадженні призначено низку експертиз. Вживаються заходи задля притягнення організаторів незаконного бізнесу до передбаченої законом відповідальності.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити