image
 |  5 10 Квітня 2018 | 14:41

За минулу добу волинські рятувальники ліквідували 7 загорань сухої трави

9 квітня 2018 року о 13:20 до Служби 101 надійшло повідомлення про загорання сухої трави в селі Забороль Луцького району.
Про це 10 квітня 2018 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.
Пожежу ліквідовано силами працівників двох пожежно-рятувальних підрозділів Луцька: 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини та Частини спеціальної пожежної техніки.
Приблизно у той же час горіла трава й у районі вулиці Рогової в місті Луцьку. Пожежу в обласному центрі приборкали рятувальники Частини спеціальної пожежної техніки. Імовірна причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
О 15:20 надійшло повідомлення про  загорання сухої трави та очерету у селі Заріччя Володимир-Волинського району. Пожежу загасили співробітники 7-ої ДПРЧ міста Володимира-Волинського. Імовірна причина займання - необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Близької 16-ої години горіла суха трава у селі Веснянка Ківерцівського району. Пожежу загасили рятувальники 6-ої ДПРЧ міста Ківерці.
Крім того, цього дня працівники підрозділів ДСНС області виїжджали на ліквідацію пожеж посуші, що горіла у селах Крупа Луцького району, Поничів Володимир-Волинського району, а також на вулиці Луцькій у місті Володимирі-Волинському.
Усі загорання ліквідовані.
З початку року співробітники ДСНС ліквідували 11 пожеж сухої трави, що трапилися на території Волинської області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити