image
 |  2 12 Квітня 2018 | 15:02

Луцькі перевізники пропонують компенсувати їм низький тариф із міського бюджету

Якщо міська рада не підвищить тариф на проїзд у міських маршрутках, то нехай компенсує нерентабельні пасажирські перевезення з міського бюджету.
Про це 12 квітня 2018 року інформує «ВолиньUA».
Про це йшла мова під час громадських обговорень щодо підвищення тарифу у громадському транспорті.
Для перевізника питання стоїть однозначно. Це питання життя і смерті. Якщо тариф не підвищать, то з часом все менша кількість автобусів виїздитиме на вулиці міста. І поступово транспорт зникне. Звісно, ми можемо далі їздити за 4 гривні. Але тоді дайте нам компенсацію з міського бюджету за економічно нерентабельний тариф. А якщо ні, то піднімайте його до обґрунтованого, - зазначив директор АТП 10701 Сергій Дьомін.
Ми одні з останніх з обласних центрів України, де ще не підвищили тариф. Я погоджуюсь з тим, що є претензії до водіїв. Але хіба нема претензій до пасажирів? Коли п'яні особи створюють перешкоди водію, псують сидіння. Вартість нового автобусу 2 млн 144 тисячі гривень. У нас оновлюється за рік 0,64% автобусного парку за рік з таким тарифом, - поскаржився директор «Санрайзу» Юрій Девіцький.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити