image
 |  0 12 Квітня 2018 | 07:47

Луцький театр-студія «ГаРмИдЕр» запрошує на тренінг-кастинг

«ГаРмИдЕр» учетверте запрошує на тренінг-кастинг, учасники якого отримають можливість протягом 3-4-х годин випробувати себе та повправлятися у театральній майстерності, а також матимуть шанс бути відібраними для участі в традиційній грі-читці.
Про це 12 квітня 2018 року «ВолиньUA» повідомили організатори.
Цього року ми обрали п’єсу «Весілля Мари». Парадоксальний твір Владимира Костова переклала із македонської Анна Багряна, а вийшла друком книга у луцькому видавництві «Твердиня». Персонажі заговорили українською так смачно і колоритно, ситуації, які виникають з героями, такі неоднозначні та непередбачувані, що гра-читка «Весілля Мари» обіцяє бути неймовірно цікавою.
Переможці кастингу зіграють у виставі на одній сцені з гармидерівцями, отримають незабутні враження і, можливо, кардинально змінять своє життя!
Учасники кастингу, які не пройдуть відбір, отримають:
безоплатний театральний тренінг;
можливість в подальшому приєднатися до колективу «ГаРмИдЕра»;
море позитивних емоцій.
Умови участі в проекті:
Вік — 18+.
До 12 квітня включно заповнити анкету учасника кастингу
За умови, що 13 квітня ви отримали у відповідь запрошення, 14 квітня з 17:00 до 21:00 взяти участь у тренінгу-кастингу, який відбудеться за адресою вул. Ковельська, 56.
У разі проходження в наступний етап — взяти участь у репетиціях гри-читки з 16 по 21 квітня (після 18:00) і виступити 21 квітня на сцені театру «ГаРмИдЕр».
Читайте також: Гармидерівки кличуть на «Казки Ж» лише жінок!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити