image
 |  0 12 Квітня 2018 | 08:29

З недолугими підходами луцької влади можна спаскудити благородну справу

Благодійна акція «Луцьк-Волноваха: разом збудуємо храм» дивним чином переформатувалась у добровільно-примусовий збір коштів із працівників міської ради та комунальних підприємств міста Луцька.
Про це «ВолиньUA» повідомили власні джерела.
Нагадаємо, що захід відбувся 10 квітня 2018 року у Палаці культури міста Луцька, організаторами якого є теперішня міська влада Луцька на чолі з Григорієм Пустовітом.
Проте благодійна мета акції зі збору коштів на спорудження храму у місті Волновасі цього разу, на жаль, відбулась у стилі «совка». Мовляв, «хочеш премію перед Великоднем – купуй запрошення на благодійний захід».
Як повідомили редакцію «ВолиньUA» поінформовані джерела, працівників мерії та комунальних підприємств перед Великодніми святами «добровільно-примусово» змушували купувати запрошення, аргументуючи такі підходи тим, що лише тоді працівники можуть отримати премію.

Судячи з вигляду листівки-запрошення, друк для організаторів заходу обійшовся теж у чималу копійку. Тож, мабуть, не слід було перетворювати благодійну акцію в такий пафосний захід, знівелювавши хорошу мету заходу в профанацію благодійної мети.
«Можливо, такі дії чиновників під головуванням політрука Григорія Пустовіта – це стиль його повсякденного життя та роботи, методи які він ще запозичив із радянських часів. На жаль, із такими недолугими підходами теперішньої міської влади можна спаскудити будь-яку благодійну акцію, а згодом знівелювати благодійність як найбільший вияв гуманності», – інформує джерело.

Читайтет також: На храмі Святого Миколая Чудотворця, що будується у Волновасі, уже встановили куполи 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити