image
 |  0 12 Квітня 2018 | 17:43

За місяць на Волині зафіксовано 51 порушення правил рибальства

В березні Волинським рибоохоронним патрулем спільно із громадськими інспекторами, працівниками поліції та екоінспекції було проведено 31 рибоохоронний рейд, під час яких викрито 51 порушення природоохоронного законодавства.
Про це 12 квітня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Волинському рибоохоронному патрулі.
В ході проведених заходів патрульними затримано 45 порушників. У них вилучено 15 сіткоснастевих знарядь лову та 28 кг риби в місцях збуту. Накладено штрафів на суму 2465 грн. До судів направлено 17 справ для вирішення питання про притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності згідно з чинним законодавством.

З першого квітня в області розпочалась нерестова заборона на вилов риби. В цей період дозволено рибалити однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком та спінінгом з берега за межами нерестовищ. З метою попередження порушень у сфері рибоохоронного законодавства нами активно проводилась масово-роз’яснювальна робота серед населення, – заявили в Управлінні Держрибагентства у Волинській області.

Нагадуємо, у відомстві функціонує цілодобова телефонна «гаряча лінія»: 067-360-78-40. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства - просимо повідомляти Волинський рибоохоронний патруль за вказаними номерами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити