image
 |  4 13 Квітня 2018 | 14:14

«Фейсбушний» чиновник Пустовіта просить не тролити, але «включає ігнор»

Чиновник Пустовіта закликає громадськість до обговорення вартості проїзду в міських маршрутках, проте сам їх ігнорує.
Про це чиновник повідомляє  на своїй сторінці в мережі «Фейсбук».
Зважаючи на актуальність теми підняття вартості проїзду у луцьких міських маршрутках, перший заступник в.о. мера Григорій Недопад пропонував лучанам іти на громадське обговорення, яке відбулося в четвер, 12 квітня.
Натомість сам чиновник, який є профільним заступником з питань транспорту, проігнорував захід та в той же день перебував у відпустці. Це відповідно судячи з усього стало причиною його відсутності.
В той момент, Григорій Недопад, закликає не «тролити» тему транспорту у «Фейсбуці», а долучатися до дискусії, чим сам собі суперечить.
«Однак вже тривалий час деякі недобросовісні особи й матеріали окремих ЗМІ намагаються спекулювати на цій темі й збурюють громадськість, посилюючи і без того високий градус напруги у суспільстві. Якщо просто проігнорувати вимогу перевізників, які наслідки можуть бути? Перевізники оголосять страйк, а це негативно позначиться на всіх, хто користується маршрутками. Якщо ж у лучан є ідеї правильного рішення даної ситуації, вони можуть озвучити їх на відкритих громадських слуханнях. А деструктивна критика цього питання в коментарях у «Фейсбуці», чи статті з обвинуваченнями на адресу конкретних людей на ситуацію точно не вплинуть», - коментує перший заступник в.о. мера Луцька.

Чиновник також визнає, що в сфері міських перевезень є безліч проблем та нарікань зі сторони пасажирів на жахливі умови стану салонів та самого транспорту, однак Григорій Недопад акцентує увагу, що незважаючи на це, все ж таки варто знайти діалог з приватними перевізниками.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, що Луцька влада нічого не робить для оптимізації пасажирських перевезень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити