image
 |  5 13 Квітня 2018 | 15:56

У Ковелі відкрили меморіальну дошку загиблому Герою

На фасаді Ковельської ЗОШ №10 встановили меморіальну дошку Герою російсько-української війни Олександру Ярмолюку.
Про це інформує сайт Ковельської міськради, - передає «ВолиньUA».
Олександр Ярмолюк мешкав у Ковелі. Був одружений, виховував  двох синочків, які зараз теж ходять в його рідну  десяту школу. Працював в туристичній фірмі водієм. Незадовго, після того як розпочалась антитерористична операція, був мобілізований до лав Збройних сил України в  51-у окремумеханізовану бригаду Сухопутних військ ЗС України.
25 серпня 2014 року Олександр Ярмолюк загинув у бою під Іловайськом, в районі  смт. Кутейникове, коли його підрозділ потрапив під потужний  артилерійський обстріл сепаратистів. За особисту  мужність і високий професіоналізм, виявлені  в захисті державного суверенітету нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).
На подвір’ї школи зібрались представники міської влади, учні, педагоги, випускники, бойові побратими, друзі, колишні співробітники Олександра, колеги його мами,  небайдужі ковельчани. Усі вони прийшли аби згадати свого земляка, висловити щирі співчуття рідним.

Право відкрити меморіальну дошку надали бойовим товаришам. Представники духовенства освятили меморіальний знак.


Присутні вшанували пам’ять про земляка хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки.
Читайте також: У селі Гряди на Іваничівщині відкрили Дошку пам’яті загиблому бійцю АТО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити