image
 |  5 14 Квітня 2018 | 16:19

На Волині в управліннях соцзахисту виявили порушень на 5 мільйонів

У двох управліннях соціального захисту населення на Волині виявили порушення на загальну суму майже 5 мільйонів гривень.
За повідомленням прес-служби управління Держаудитслужби в області, йдеться про неповернення до бюджету надавачами послуг невикористаних субсидій. А саме - про відшкодування витрат на газ для індивідуального опалення, водопостачання та водовідведення. Про це йдеться в сюжеты "12каналу".
В управлінні соцзахисту Луцької райдержадміністрації сума цього порушення становила понад 4,4 мільйона гривень, в аналогічному відомстві Рожищенської райдержадміністрації – 125 тисяч гривень.
Крім того, волинські аудитори виявили факти виплати субсидій особам, які надали недостовірні дані про склад родини, приховали доходи чи не повідомили відповідні служби про придбання нерухомого майна або транспортних засобів.
Через це в Луцькому районі незаконно виплатили субсидій на суму понад 215 тисяч гривень, у Рожищенському – понад 193 тисячі.
Загалом завдяки ревізіям державі відшкодували понад 287 тисяч гривень. Також відповідні матеріали скерували слідчому управлінню Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити