image
 |  4 14 Квітня 2018 | 10:08

У Луцьку водії маршруток працюють понаднормово визнають перевізники (ВІДЕО)

Будній день, на годиннику -16-та. Більшість людей перебуває на робочих місцях. Проте Луцька влада вважає, що це -найвдаліший час для того, аби обговорити з громадськістю підвищення вартості проїзду в маршрутках до п’яти гривень. Для перестраховки захід назвали не слуханнями, а обговоренням. Та відразу обумовили, що він не має жодної юридичної сили.
Про це йдеться в сюжеті "12каналу".
Попри це громадське обговорення продовжили. Ні виконувач обов’язків міського голови, ні профільний заступник у ньому участі не узяли.
Читайте також: Чиновник Пустовіта закликає громадськість до обговорення вартості проїзду в міських маршрутках, проте сам їх ігнорує.
Реакція була вичерпною. За підвищення проїзду в маршрутних таксі Луцька висловились лише перевізники. Решта громадськості - проти. Аргументи наводили ті, що лунають з року в рік: автобуси брудні, водії - хамлять, зупинки не оголошують, графіків руху не дотримуються.
Нагадуємо, що Луцька влада нічого не робить для оптимізації пасажирських перевезень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити