image
 |  4 15 Квітня 2018 | 17:58

Річард Гір поведе під вінець нову дружину, молодшу на 34 роки

Популярний 68-річний актор зареєтрує свій третій шлюб із 34-річною іспанською світською левицею Алехандрою Сільва. Реєстрація шлюбу запланована на 5 травня і пройде вона у Вашингтоні, США. Про це повідомиляє 24 канал з посиланням на іспанське видання EL Pais.
Для майже 69-річного Гіра це буде третій законний шлюб. Його першою дружиною була супермодель Сінді Кроуфорд. Вони прожили разом чотири роки – з 1991 по 1995 рік.
Потім Річард зустрічався з моделлю і актрисою Кері Лоуелл. Вони одружилися у 2002 році. Кері народила сина Гомера. Йому зараз 17 років. Однак у 2016 році Гір і Лоуелл розлучилися.
34-річна Алехандра Сільва була одружена з Говінди Фрідленде, сином американського вугільного магната Роберта Фрідленде. У неї є син.
Нагадаємо, що вперше про серйозні стосунки між американським актором Річардом Гіром і Олександрою Сільвою заговорили взимку минулого року. У грудні актор зробив Алехандрі пропозицію , а вперше пара з'явилася разом у лютому на червоній доріжці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити