image
 |  0 15 Квітня 2018 | 08:39

У Чорногорії обирають президента

У Чорногорії розпочалися вибори президента. Виборчі дільниці працюватимуть у неділю, 15 квітня, з 7:00 до 20:00, передає інформагенція dpa. Близько 540 тисяч громадян Чорногорії мають право взяти у виборах.
Про це пише DW.
Згідно з даними соціологічних опитувань, беззаперечним фаворитом нинішніх президентських перегонів вважається Міло Джуканович. 56-річний політик з невеликими перервами правив країною 25 років. Він шість разів займав пост прем'єр-міністра й один раз його обирали президентом. Джуканович 27 років поспіль очолює правлячу Демократичну партію соціалістів (ДПС).
Не виключено, що Джукановича оберуть президентом уже під час першого туру виборів, адже решта шість кандидатів мають незначну підтримку виборців, якщо вірити соцопитуванням. Своє бажання повернутися на пост президента політик пояснює насамперед намірами зміцнити прозахідний курс Чорногорії та "захистити" країну від впливу Москви.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити