image
 |  2 16 Квітня 2018 | 08:32

В цьому році на Волині вперше зареєстрували 14 електромобілів

З початку 2018 року сервісними центрами МВС у Волинській області було вперше зареєстровано 14 транспортних засобів з електричними двигунами.
Про це «ВолиньUA» повідомили у Регіональному сервісному центрі МВС у Волинській області.
Раніше, у 2016-му році в сервісних центрах МВС у Волинській області було вперше зареєстровано 24 транспортні засоби, оснащені електричним двигуном. Для порівняння у 2017-му кількість аналогічних проведених операцій на теренах регіону значно зросла, а саме: до 65.

«З початку поточного року сервісними центрами МВС у Волинській області було вперше зареєстровано 14 транспортних засобів з електричними двигунами, більшість з них – 10  – це гібриди, тобто додатково оснащені бензиновими або ж дизельними двигунами, - розповідає керівник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко. – При цьому реєструють зазначені авто на загальних підставах, все відбувається аналогічно порядку реєстрації транспортних засобів з двигунами внутрішнього згоряння».

У 2018-му році волиняни обирали такі марки електромобілів: TOYOTA, VOLKSWAGEN та PEUGEOT.
Волинська митниця ДФС  стверджує, що попит на електромобілі зростає. Також виробник «Запорожця» замахнувся на виробництво електрокарів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити