image
 |  2 16 Квітня 2018 | 06:33

В «Ягодині» та «Устилузі» утворилися черги з сотень авто

Черги зафіксовані на КПП «Ужгород», «Ягодин», «Устилуг», «Краковець», «Рава-Руська» та «Шегині».
Про це 16 квітня 2018 року повідомив помічник голови прикордонної служби України Олег Слободян в ефірі телеканалу «112 Україна».
На пунктах пропуску на кордоні зі Словаччиною та Польщею утворилися черги з автомобілів.
Ми бачимо певні ускладнення в русі на пунктах пропуску на кордоні з ЄС. Причина – наші співгромадяни, які постійно проживають і працюють за кордоном, повертаються додому після пасхальних і поминальних днів, і це призводить до скупчення автотранспорту, - сказав він.

За його словами, зафіксовано скупчення автомобілів на КПП «Ужгород» (близько 150 автомобілів), а також на основних пунктах пропуску на українсько-польському кордоні «Ягодин», «Краковець», «Рава-Руська» та «Шегині». Там понад 100 автомобілів чекають на виїзд за кордон.
Нагадаємо, що за великодні вихідні 2018 року український кордон у спрощеному режимі перетнуло в 3,5 рази менше людей, ніж у 2017 році. Для порівняння, уточнюють в ДПСУ, в 2017 році пасхальним спрощеним режимом скористалися 9493 особи.
Крім того, в період поминальних днів знову працював спрощений режим пропуску.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити