image
 |  0 24 Квітня 2018 | 09:30

Ще одна прикордонна з Польщею міська рада на Волині вивішуватиме червоно-чорний прапор

Чергова сесія Устилузької міської ради ОТГ у Володимир-Волинському районі, на прикордонні з Республікою Польща, прийняла рішення вивішувати революційний прапор ОУН у дні пам’ятних дат національно-визвольної боротьби українського народу.
Про це 24 квітня 2018 року інформує власкор «Волинь.UA».
Відповідний проект рішення внесли на сесію депутати від ВО «Свобода», доповідачем із цього питання був депутат-свободівець Степан Сіжук.
«Розуміючи істинну ідеологію червоно-чорного стяга – прапора країни, яка охоплена боротьбою; з нагоди 89-річчя від Дня створення ОУН; керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», – йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення.

У результаті рішення про використання революційного прапора ОУН у дні пам’ятних дат національно-визвольної боротьби українського народу було прийняте більшістю голосів.
Додамо, що раніше подібні рішення на Волині ухвалили вже 19 місцевих рад: Іваничівська селищна, Цуманська ОТГ, Камінь-Каширська міська, Камінь-Каширська районна, Рожищенська районна, Ратнівська районна, Шацька районна, Горохівська міська, Турійська селищна, Рожищенська міська, Ковельська міська, Ковельська районна, Іваничівська районна, Ківерцівська районна, Володимир-Волинська районна, Луцька районна, Берестечківська міська, Старовижівська районна та прикордонна з Польщею Любомльська районна ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити