image
 |  4 27 Квітня 2018 | 17:17

На Волині депутата-браконьєра від БПП погнали з голови земельної комісії

Депутата Іваничівської райради Миколу Холмецького, який прославився браконьєрством, зняли з голови постійної депутатської комісії з питань аграрної політики, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та надзвичайних ситуацій.
Таке рішення було прийнято сьогодні на сесії Іваничівської райради, - передає «ВолиньUA».
За зміну голови комісії проголосувало 20 депутатів, 1 – проти, ще 2 – утрималися.
Микола Холмецький є головою фракції Блоку Петра Порошенка, але лише він був проти зняття себе  з посади, а двоє його однопартійців – утрималися. Тобто, фракція не підтримала свого голову.
Новим головою цієї комісії став Микола Мельник.
Нагадаємо, що Миколу Холмецького, який був головою товариства мисливців та рибалок, у 2012 році затримала Волиньдержрибоохорона під час проведення рибоохоронного рейду біля річки Західний Буг поблизу села Мовників Іваничівського району. Холмецький разом зі своїм товаришем без дозволу на промисел к заборонений нерестовий період виловлювали рибу.
Як писало наше видання, мешканці села Мишів Іваничівського району зібрали близько ста підписів проти голови місцевого Товариства мисливців та рибалок, депутата районної ради, голови районної партійної організації БПП «Солідарність» Миколи Холмецького. Вони вимагають не дозволити перетворювати окрасу села на хащі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити