image
 |  0 27 Квітня 2018 | 16:25

У Старовижівському та Ратнівському районах запрацювали поліцейські станції (ФОТО)

Учора в селі Смідин Старовижівського району та селищі Заболоття Ратнівського району розпочали роботу поліцейські станції.
Про це 27 квітня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Вони обслуговуватимуть понад 16 тис. жителів.
Поліцейські станції обладнанні комп’ютерною технікою, доступом до мережі Інтернет. До території обслуговування поліцейської станції в селі Смідин відносять сім населених пунктів, де мешкає майже чотири тисячі жителів.
Станція в селищі Заболоття обслуговуватиме понад 12 тис. жителів чотирьох населених пунктів.
В урочистостях з нагоди відкриття нових поліцейських станцій взяли участь заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в області Валерій Чоботан, начальник Старовижівського відділення поліції Микола Карпук, заступник начальника Ратнівського відділу поліції Олександр Тарасюк, а також голови Заболотської ОТГ Валерій Свіржевський і Смідинської ОТГ Оксана Піцик.
Нагадаємо, що поліцейські станції уже працюють у місті Берестечко Горохівського району, селі Боратин Луцького району та селищі Цумань Ківерцівського району.  До кінця року на Волині планують ввести в дію всього 38 таких поліцейських станцій.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити