image
 |  2 29 Квітня 2018 | 06:03

Депутат Волинської облради обізвав нардепа дурачком

Депутат Волинської облради Констянтин Зінкевич обізвав нардепа Ігоря Гузя дурачком через спроби останнього маніпулювати з призначенням головного лікаря Володимир-Волинської станції переливання крові (СПК).
Емоційний пост Констянтин Зінкевич виклав у себе на Фейсбук сторінці.
«Зранку до СПК приїхав нардеп Ігор Гузь із своїм помічником Валентином Кошельником, який нещодавно став депутатом Волинської облради від БПП. Кошельник щиро зізнався, що про проблеми СПК ні слухом, ні духом... а лиш напередодні дізнався від Гузя.
Ігор Гузь у звичній манері спробував "наїжджати" і вчити колектив станції, як жити у цьому світі. І отримав відкоша. Причому аргументованого і фахового.
Якщо коротко, то основний його меседж до людей був такий: "Ви, працівники станції, не лізьте не у своє діло і не майте справи до призначення вам головного лікаря. То нічого, що це кіт в мішку. А як будете пхати носа до призначення керівника, то вашу станцію точно закриють!"
Ну, їй-богу, дурачок. Цей хлопчина не звик розмовляти з освіченими і впевненими у своїх знаннях людьми. Тому переходив на крик. Ну... навіть не крик. Фальцет такий собі», - йдеться в дописі.

Далі Зінкевич іронізує з того, що Гузь сказав колективу про необхідність тісної співпраці з депутатами Волиньради від БПП:
«Це дійсно сміливо. Бо ж за такі слова Палиця може і по дупі надавати хлопцеві».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити