image
 |  9 29 Квітня 2018 | 12:16

«Для вас в пеклі є окремий котел, де кипить сірка», - мешканка Нововолинська до тих, хто кришує сморід курятників нардепа Мартиняка

Нововолинці обурені бездіяльністю місцевої влади, яка неспроможна притягнути до відповідальності фірму нардепа Мартиняка, від якої містом шириться нестерпний сморід.
Черговий допис з цього приводу у Фейсбуці опублікувала Natali Romashkina.
«Хочу звернутись до жителів південної частини міста. Вам легко дихається? Вже декілька днів на вул.Гагаріна, біля Пожежної площі, вул.Винниченка, нестерпний запах! Від нього сльозяться очі, подразнюється горло, вікна неможна відкрити бо СМЕРДИТЬ!!!!
Всі наші зусилля у виді заяв, звернень до міської ради марні, бо власник цієї помийної ями "Пан Курчак" - нардеп Мартиняк, в якого хватає грошей "порішати" Держекоінспекцію, але нехватає мізків, щоб почитати законодавство і зробити виробництво відповідно нього!!!
Окреме звернення до осіб, які бездіють в цій ситуації, бо взяли хабар - для вас в пеклі є окремий котел, де кипить сірка! Пам'ятайте, що натовп, якому нічого втрачати, - страшна стихія!», - йдеться в дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити