image
 |  2 29 Квітня 2018 | 17:21

Три європейські країни натякають на можливість нової ядерної угоди з Іраном

Лідери Великої Британії, Франції і Німеччини погодилися, що ядерна угода з Іраном є найкращим способом запобігти набуттю ядерної зброї Тегераном.
Про це передає Reuters, пише Європейська правда. 
Глава британськгоо уряду Тереза Мей провела телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макроном і канцлером Німеччини Ангелою Меркель, під час якої вони домовилися, що угода повинна бути розширена на інші сфери, і зокрема стосуватися балістичних ракет. Умови повинні бути переглянуті, коли угода закінчить свою дію, вважають лідери.
"Вони сповнені рішучості продовжувати тісну співпрацю із США щодо вирішення ряду проблем, які створює Іран: зокрема щодо питань, які буде покривати нова угода", - йдеться у повідомленні канцелярії Мей.


Як відомо, у 2015 році Іран погодився згорнути свою ядерну програму в обмін на полегшення економічних санкцій. Президент США Дональд Трамп погрожує відмовитися від продовження терміну дії ядерного пакту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити