image
 |  0 30 Квітня 2018 | 07:04

На Ратнівщині будівельники дитячого садочку досі в очікують коштів (ВІДЕО)

Новий дитячий садочок у Ратному можуть отримати вже до вересня цього року. Станеться це за однієї умови - якщо отримають передбачені 16 мільйонів гривень. Наразі на десять тисяч мешканців тут діє лише один дошкільний заклад, потужностей якого не вистачає, кажуть місцеві. Тому нині на черзі аж 285 дітей. Новий заклад почали будувати у 2015 році. Це - великий комплекс на 165 місць. Тут планують сформувати дев'ять груп. Йдеться в сюжеті "12каналу".
У документації передбачене все – від обладнання до постілі та дитячих столових приборів. Біля закладу також збудують два дитячих майданчики, об’єднані в міні-ігрову зону. Для оздоблення стін залучать художника, аби прикрасив заклад декоративними елементами. Також планують встановити ігрові та спортивні куточки, розвивальні зони із дерева для дітей. Загальна проектна вартість проекту - 34 мільйони гривень, додає генпідрядник. І хоча тут тривають роботи, проте будівельники й досі в очікуванні коштів.
https://www.youtube.com/watch?v=wEIfkeF-Xow

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити