image
 |  0 1 Травня 2018 | 14:30

Українців попередили про грози та сильний вітер

У країні 1 травня утримається суха тепла погода, лише в західній частині місцями пройде дощ із грозою, в окремих районах можливі шквали.


У західних областях України у вівторок, 1 травня, очікуються грози і сильний вітер. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій із посиланням на дані Укргідрометцентру.


Так, у західних, вдень і в Житомирській та Вінницькій областях місцями будуть грози, шквали 15-20 м/с.


За даними Укргідрометцентру, 1 травня збережеться суха тепла погода, лише в західній частині місцями пройде короткочасний дощ із грозою, в окремих районах можливі шквали 15-20 м/с. Вітер переважно південний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 9-14 градусів тепла, у східних областях і в Карпатах місцями 5-8 градусів тепла, вдень - 24-29 градусів тепла, на узбережжі морів і в гірських районах 18-23 градуси тепла.


Сьогодні, 1 травня, небо у Луцьку затягнулося хмарами, які протримаються до кінця дня. Удень розпочався дощ, проте ближче до вечора він закінчиться, і більше сьогодні опадів не буде.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити