image
 |  0 1 Травня 2018 | 06:50

Волинського барда Сергія Шишкіна виписали з реанімації

Відсьогодні волинський бард - ближче до домівки, рідних, сонця і весни. Сергій переїхав до рідного Володимира-Волинського і продовжить постінсультне лікування у неврологічному відділенні районної лікарні.
Про це 30 квітня 2018 року повідомив на своїй сторінці у Facebook перший застпник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.
Приємна звістка: Сергія Шишкіна виписали з реанімації. Цей факт підтвердив сьогодні в телефонній розмові син маестро, Сергій Шишкін молодший, - написав Пирожик.

Він зізнався, що напередодні волонтерської поїздки на Схід України провідав у Волинській обласній лікарні друга Сергія Шишкіна. Привіз йому Почесну грамоту за особистий внесок у розвиток авторської пісні і співаної поезії, становлення фестивалю «Оберіг». Сергій Шишкін не зміг її отримати з фестивальної сцени, оскільки мав «сольник« у столиці України, тож лише тепер відзнака знайшла свого достойника.
Маестро почувався добре, хотів побачити весну, поривався покинути реанімацію... Лікарі підтвердили: з понеділка його можуть перевести у звичайну палату, - написав Олександр Пирожик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити