image
 |  2 2 Травня 2018 | 13:20

На Прикарпатті через удар блискавки трагічно загинув поляк

До Снятинського відділення поліції вчора, 1 травня, о 15 год. 16 хв. надійшло повідомлення із служби «102» про те, що в с. Олешків, Снятинського району іноземець під час спуску по річці Прут, внаслідок влучення блискавки у одну із байдарок, не виплив з-під води.
Про це 02 травня 2018 року повідомляє сайт «Магнолія-ТВ».
Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що 01.05.2018 близько 15.00 громадянин Республіки Польща 1985 р.н., житель м. Краків, з групою туристів співвітчизників у кількості 27 осіб, під час спуску на байдарках по р. Прут, в районі с. Олешків, Снятинського району, в результаті несприятливих погодних умов (грози та блискавки) перевернувся з байдарки та потонув.
Близько 19 години працівниками УДСНС в області тіло останнього виявлено на дні ріки та направлено для проведення судово-медичної експертизи. За фактом нещасного випадку відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України та інформовано Генеральне Консульство Республіки Польща у Львові.
Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити