image
 |  4 2 Травня 2018 | 18:02

Стартував міський конкурс дитячого малюнка «Ковель у серці моїм»

До 500-річчя надання Ковелю Магдебурзького права проводиться міський конкурс дитячого малюнка «Ковель у серці моїм».
Про це 02 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Ковельському міськвиконкомі.
Його організатори - міська рада, відділ культури та управління освіти.
Мета заходу - популяризація історії міста, активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, формування зацікавленості до збереження місцевих пам'яток архітектури та культурної спадщини, заохочення дітей та молоді до створення концепцій розвитку рідного міста, підтримка талановитої молоді та творчої праці вчителів, викладачів, керівників студій тощо.
Тематичне спрямування творчого змагання: «Рідне місто: минуле, сучасне і майбутнє; ковельські особистості, міське суспільне життя, родина, мала Батьківщина - частинка держави».
До участі запрошуються учні 1-11(12)-х класів ЗОШ, позашкільних навчальних закладів, студій, гуртків, студенти  навчальних закладів Ковеля.
Роботи приймаються до 11 червня в Палаці учнівської молоді в номінаціях: «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне  мистецтво».
До 15 червня їх розгляне журі Конкурсу та  визначить  по три переможці в кожній віковій категорії номінацій. Вони отримають дипломи та подарунки, а  наставники – Подяки міського голови під час урочистої церемонії на відкритті виставки конкурсних робіт в Палаці учнівської молоді напередодні святкування Дня Ковеля.
Впродовж трьох років твори учасників зберігаються у фондах виставкової зали «Галерея мистецтв» Ковельського історичного музею.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити