image
 |  2 2 Травня 2018 | 11:46

У Луцьку поліцейські викрили 19-річного грабіжника

Уночі в Луцьку поблизу одного із розважальних закладів зловмисник відкрито викрав у жителя Ківерцівського району мобільний телефон вартістю майже 5 тис. грн. і втік.
Про це 02 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Поліцейські оперативно встановили особу правопорушника й вилучили викрадене майно. За фактом грабежу розпочато кримінальне провадження.
Про інцидент поліцію повідомив потерпілий 23-річний громадянин. За його словами, невідома йому особа відкрито заволоділа мобільним телефоном «Xiaomi Redmi» і втекла.
В ході оперативно-пошукових заходів співробітники кримінальної поліції Луцького відділу поліції встановили особу грабіжника. Ним виявився 19-річний житель обласного центру. Мобільний телефон правоохоронці вилучили та згодом повернуть власнику.
За фактом грабежу слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує, зокрема, позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити