image
 |  0 2 Травня 2018 | 12:22

За рік після капітального ремонту на дорозі у Володимирі-Волинському утворилися ями

На дорозі у Володимирі-Волинському, яку рік тому капітально відремонтувала фірма  «Аміла», вже утворюються ямки.
Про це інформує ВолиньUA.
Підрядна організація «Аміла», яка виграла тендер на ремонт вулиці Ковельської у княжому місці входить у сферу бізнес інтересів екс очільника Волинської митниці і нині депутата Волинської обласної ради від партії «Наш край» Романа Микитюка. Замовник робіт, вартістю у майже 8 мільйонів гривень, Служба автомобільних доріг у Волинській області.
Читайте також: Володимир-Волинський: ями на дорогах «латають» відписками та дефектними актами
З початку робіт до фірми було чимало претензій: напередодні Великодня у 2017 році фірма втретє перекладала відрізок дороги через хвилястість покриття, люки та решітки ливневої каналізації робітники закатали в асфальт, а потім з металошукачем їх шукали.
Ніхто в тому числі і мер міста Петро Саганюк не спромігся або не захотів, витурити цю фірму з міста. Схоже, на те, що такий халатний ремонт дороги «Амілі», яка навіть позичала в іншої фірма асфальтоукладальника, зійде з рук.
Тож, в підсумку, через рік на дорозі почали з’являтися ямки, деякі люки вже перекособочились, бетон навколо дощових решіток – вищерблюється.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити