image
 |  0 3 Травня 2018 | 15:30

Для ліквідації пожежі у Балаклеї залучили 2 пожежні танки, літак Ан-32 та вертоліт Мі-8

Причини загоряння наразі з’ясовуються, вибухи боєзапасів відбуваються через кожні 10 хвилин.
Про це 03 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Міністерстві оборони України.
Оновлена інформація щодо ситуації навколо арсеналу у Балаклеї станом на 17.00 03.05.2018.
Відомо, що в той час на території технічного майданчика працювали групи, які готували територію для подальшого очищення. Підривні роботи в той час на території майданчику не проводилися.
Зараз на місці події працюють пожежні команди Збройних Сил України та ДСНС. Для ліквідації пожежі залучено 2 пожежні танки, інженерну машину розгородження, 8 пожежних автомобілів, літак Ан-32 та вертоліт Мі-8. Також додатково направлено ще 2 пожежні танки. Здійснюється повітряна розвідка за допомогою вертольота, залучено підрозділи Військової служби правопорядку у ЗС України для оточення території.
Для з’ясування обставин на місце події направлено літаком оперативну групу Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України.
Як повідомлялося раніше, на території технічного майданчику, де відбувається очищення та розмінування території від залишків боєприпасів, що не розірвалися після події 2017 року, відбулося загоряння трави.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити