image
 |  4 3 Травня 2018 | 10:51

У мережу злили відео, на якому міністр від «Народного фронту» розважається на розкішному курорті

Екс-член команди президента-втікача Віктора Януковича, причетний до масових убивств на Майдані Андрій Портнов виклав у мережу відео, на якому нібито Міністр юстиції України Павло Петренко розважається на розкішному курорті в Туреччині.
Про це 03 травня 2018 року повідомляє сайт «Вголос».
[embed]https://www.facebook.com/portnov.andrey.ukraine/videos/877412742445535/[/embed]
Поки ви там воюєте з агресором, ваш Міністр юстиції з «Народного фронту» танцює з дівчатами на дискотеці і живе на віллі Royal beach вартістю 3000 євро на добу в готелі Maxx Royal Kemer Resort. Запрошую всіх охочих на віллу до Міністра юстиції. Вхід безкоштовний, харчування – all inclusive. З фігурантом також можна безкоштовно потанцювати і переночувати, – пише Портнов.

Нагадаємо, Андрій Портнов – екс-керівник юридичного департаменту передвиборчого штабу Юлії Тимошенко. З 2 квітня 2010 до кінця лютого 2014 — керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації Президента України та заступник (з 24 січня 2014 перший заступник) очільника Адміністрації Президента України. До слова, у БЮТ перехід Портнова до команди Януковича сприйняли негативно.
Після трагічних подій Євромайдану він вважався одним із причетних до масових вбивств активістів у центрі міста Києва. Відтак 28 лютого 2014 року Генеральна прокуратура України звернулася до Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України з вимогою негайно його затримати. Але взимку того ж року він переїхав до Росії, де деякий час переховувався. Наразі живе у Відні (Австрія) та займається адвокатською діяльністю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити