image
 |  5 3 Травня 2018 | 14:27

Все по 8: «Укрзалізниця» встановила єдину ціну на каву, чай і воду в поїздах

При оформленні квитків через інтернет пасажири можуть заздалегідь вибрати і сплатити напої для поїздки.
Про це 03 травня 2018 року повідомляє сайт «Діло».
«Укрзалізниця» з травня цього року ввела єдину ціну в 8 грн. на всі напої, які продаються в поїздах далекого прямування - чай, кава, кавовий напій (3 в 1) і воду. Про це повідомила прес-служба УЗ.
Можна скористатися послугою - оплатити напій при купівлі квитка, а який саме напій вибрати безпосередньо в поїзді, - прокоментував нововведення і. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Нагадаємо, в березні УЗ оголосила проведення відкритого конкурсу на визначення єдиного постачальника продуктів харчування, які будуть пропонуватися пасажирам поїздів далекого прямування. Переможцем торгів стала компанії ТОВ «АЛЛЮР ЛТД».
Так, в поїздах далекого прямування буде реалізовуватися така продукція: чай, кава натуральна і розчинний, вершки до кави, кавовий напій, цукор, печиво галетне і пісочне, вафлі та інші кондитерські вироби. Також в поїздах можна буде придбати сніданки (пакетовані каші), сік, воду солодку і мінеральну (газовану і негазовану).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити