image
 |  4 3 Травня 2018 | 15:48

За виготовлення оковитої в гаражі лучанину 2 роки «висітиме дамокловим мечем» «трієчка» за гратами

Волинянина засудили до 3 років позбавлення волі за організацію діяльності підпільного цеху з виробництва фальсифікованої «оковитої».
Про це 03 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у ГУ ДФС у Волинській області.
Жителя Луцька у судовому порядку визнано винним в організації виготовлення алкогольних напоїв, з підробленими марками акцизного податку, шляхом відкриттям підпільного цеху, а саме у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.199 та ч.2  ст.204 КК України.
Так, свій незаконний бізнес із виготовлення сурогатної горілки  лучанин організував в одному з гаражних кооперативів обласного центру, не маючи на це відповідних дозволів.
Співробітниками підрозділів податкової міліції Волині поставлено крапку на злочинній діяльності підприємливого громадянина. Відтак, згідно рішення суду, винуватця притягнуто до кримінальної відповідальності у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки, з іспитовим строком тривалістю 2 роки. Також, судом прийнято рішення  про знищення предметів вчинення злочинів та незаконно виготовленої продукції, яка не відповідала вимогам чинного державного стандарту.
Наголошуємо, що  триває проведення операції «Акциз – 2018», метою якої є припинення незаконного виробництва та розповсюдження підакцизної продукції. А тому ГУ ДФС у Волинській області звертається до усіх небайдужих громадян з проханням негайно повідомляти про виявлені факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів на номером: (0332) 777-102.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити