image
 |  2 4 Травня 2018 | 12:38

Лікар не радить їсти морозиво у спеку

Особливу загрозу для кишечника у спеку має морозиво. Також небезпечною є вся молочна продукція, що може заподіяти шкоду організму.
Особливо обережно слід споживати морозиво, попит на яке в гарячу пору злітає в рази, - пише "МедОбоз".
Влітку поширені отруєння молочною продукцією – вона швидко псується і проявляється це не одразу.
"Морозиво, на перший погляд, не несе ніякої загрози – в холодному середовищі бактерії не розмножуються. Однак, при цьому не у всіх магазинах правильно його зберігають. Якщо морозиво підтануло і знову було заморожене – воно вже є потенційно небезпечним", – зазначила гастроентеролог Мирослава Опришко.
Через повторне замороження бактерії починають активно розмножуватися, що і може стати причиною отруєння. Мирослава Опришко наголосила, що якщо купуєте морозиво – ніколи не обирайте холодні солодощі деформовані на вигляд чи морозиво, що прилипло до стінок морозилки.
Такими ж небезпечними влітку є молочні коктейлі. Адже молоко могло довго простояти на сонці, а це несе для організму додаткові ризики. Тож уникайте покупку молочних коктейлів на вулицях і в кіосках.

Будьте першими, читайте нас у мережі Фейсбук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити