image
 |  0 4 Травня 2018 | 10:41

За смертельне ДТП львів’янин проведе за гратами 5 років, - апеляційний суд Волинської області

Прокуратура Волинської області відстояла в суді апеляційної інстанції вирок в кримінальному провадженні про порушення 28-річним мешканцем Львова правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.
Про це 04 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Нагадаємо, увечері 24 квітня 2016 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки «Volkswagen Golf», чоловік рухався автодорогою «Ковель-Жовква» з Володимира-Волинського в напрямку Ковеля. Перевищивши дозволену швидкість, він допустив зіткнення автомобіля з автомобілем марки «Урал-4320», який рухався в попутному напрямку та здійснював поворот ліворуч.
Унаслідок отриманих у ДТП травм пасажир  «Volkswagen Golf» помер у лікарні.
Попри те, що горе-водій визнавав свою вину лише частково і заперечував факт перебування в стані алкогольного сп’яніння, те, що ДТП трапилося унаслідок дій обвинуваченого було повністю доведено зібраними у провадженні доказами.
Володимир-Волинський міський суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України, та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.
Не погодившись із вироком, винуватець ДТП оскаржив його в апеляційному порядку, проте, дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд Волинської області залишив вирок суду першої інстанції без змін.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити