image
 |  0 4 Травня 2018 | 08:33

Збірну України з біатлону очолив росіянин

Жіночу збірну України з біатлону очолив російський тренер Андрєй Прокунін.

Таким стало рішення засідання спеціально створеної комісії Федерації біатлону України, повідомляє "Український біатлон".
Попередні два сезони 40-річний Прокунін провів в якості старшого тренера чоловічої і жіночої збірних Південної Кореї, готуючи команду до домашньої Олімпіади.
Разом з тренером українську команду поповнять два фахівці, покликані посилити сервіс-групу збірної.
До тренерського штабу жіночої збірної також увійшли колишній старший тренер збірної України з лижних перегонів Валерій Лесніков і досвідчений білоруський наставник Володимир Махлаєв.
Також продовжить працювати з командою Григорій Шамрай.
Президент ФБУ Володимир Бринзак назвав Прокуніна "амбітним" тренером.
Читайте також: Волинські танкові біатлоністи на Т-84 здійснили марш та підбили кілька «Абрамсів» на «Combined Resolve X» 
"На засіданні комісії ми заслуховували програми кандидатів, їх бачення і перші кроки по роботі з командою. Дуже багато питань ставили Василь Павлович Карленко і Віктор Петрович Корж. І після обговорення було прийнято рішення затвердити в якості старшого тренера Андрєя Прокуніна",.– сказав Бринзак.
Зараз багато команд зазнають проблеми з призначенням тренерів, ті ж збірні Норвегії і Чехії досі перебувають в підвішеному стані. Ми вирішили довірити команду молодому амбітному фахівцеві зі свіжим тренерським поглядом, готовому повністю віддаватися роботі", – пояснив він.
У минулому сезоні жіночу збірну України очолював Урош Вєлєпец, котрий пішов працювати зі збірною Словенії.
Читайте також: Біатлоніст Лук’яненко виграв для України шосте «золото» на Паралімпіаді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити