image
 |  0 5 Травня 2018 | 16:07

Луцькі волейболістки виграли ковельський турнір пам’яті Євгена Фреймана

За перемогу змагалися волейболістки Ковеля, Рівного та Червонограда.
Про це 05 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у КДЮСШ імені Є. Кондратовича.
Наприкінці квітня у КДЮСШ імені Є. Кондратовича панувала тепла, дружня атмосфера спортивних баталій. Тут проходив турнір з волейболу серед дівчат 2002 року народження та молодших пам’яті тренера Євгена Фреймана.
У ньому взяли участь команди ОДЮСШ (м. Луцьк), ОСДЮШОР та ДЮСШ «Реґіна» (м. Рівне), ДЮСШ (м. Червоноград), та два колективи з Ковеля: ДЮСШ управління освіти «Реал-Авто» та КЗ КДЮСШ імені Є. Кондратовича.
Змагання проходили у двох підгрупах за коловою системою з трьох обов’язкових партій. Після завершення ігор у підгрупах відбулись стикові поєдинки за 5, 3 та 1 місця.
У грі за 5 місце команда ДЮСШ управління освіти «Реал-Авто» з рахунком 2:1 здолала КЗ КДЮСШ імені Є. Кондратовича. Бронзові нагороди турніру вибороли спортсменки з Червонограда, перегравши ДЮСШ «Реґіна» (2:1).
У фіналі зійшлися команди ОСДЮШОР Рівного та ОДЮСШ Луцька. В запеклій боротьбі перемогу святкували лучанки (2:1).
На урочистому закритті переможці та призери були нагороджені пам’ятними кубками, медалями та грамотами.
Кращі гравці команд: Анастасія Плаван (ДЮСШ «Реґіна» м. Рівне), Кароліна Підгурська (ОСДЮШОР м. Рівне), Олена Льода (ДЮСШ м. Червоноград), Софія Павляшик (КЗ КДЮСШ ім.Є.Кондратовича), Дарина Тарадей (ДЮСШ управління освіти «Реал – Авто») та Дарина Міщук (ОДЮСШ м. Луцьк)  отримали від організаторів змагань індивідуальні призи. Крім цього спеціальних відзнак від спонсорів удостоєні всі тренери дитячих колективів та команди, які посіли місця з 4 по 6.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити