image
 |  0 5 Травня 2018 | 15:08

Заступник начальника ГУНП Волині відвідала поліцейських, які несуть службу на сході України

Заступник начальника головного управління Національної поліції в області Наталія Пасічник відвідала волинських поліцейських, які несуть службу та забезпечують правопорядок у Донецькій області.
Про це 05 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Полковник поліції перевірила несення служби правоохоронцями на блокпостах та інших об’єктах, ознайомилася із умовами їх побуту.

Поліцейські Волині із різних підрозділів залучаються до несення служби на території Донецької та Луганської областей із початку проведення антитерористичної операції. За час служби правоохоронці зарекомендували себе позитивно, вони гідно виконують поставлені завдання, – зазначила заступник начальника ГУНП в області Наталія Пасічник.

Нагадаємо, що з початком операції об’єднаних сил поліція змінює формат функціонування блокпостів, що дасть змогу, зокрема, посилити поліцейську присутність у віддалених населених пунктах Донецької та Луганської областей. Про це повідомив Голова Нацполіції під час робочого візиту до Донецької області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити