image
 |  0 7 Травня 2018 | 05:31

Луцькі прикордонники виявили більше тони контрафактного алкоголю (ФОТО)

Оперативники Північного регіонального управління Держприкордонслужби України спільно з військовослужбовцями Луцького прикордонного загону провели санкціонований обшук помешкань жителів прикордоння.
Про це 07 травня 2018 року повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.
У суботу оперативники Північного регіонального управління Держприкордонслужби України спільно з військовослужбовцями Луцького прикордонного загону в рамках кримінального провадження під процесуальним керівництвом Ковельської місцевої прокуратури Волинської області провели санкціонований обшук помешкань жителів прикордоння. У результаті правоохоронці вилучили 1852 пляшки контрафактних алкогольних напоїв іноземних та вітчизняних брендів. На даний час оперативні та слідчі дії ще тривають.
Правопорушники будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за порушення статті 199 КК України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити